NPO
NTR

Salaam Aleikoum allemaal, leuk dat jullie onze website hebben bezocht! Laat ook even een berichtje achter* in het gastenboek.

* de berichten worden zo snel mogelijk geplaatst, je zult je reactie niet direct zien de redactie wil ze eerst bekijken.

 

 1. Alhamdullia was vandaag in de moskee in lelystad, Genaamd Moskee Al Firdaus ben zeer goed ontvangen door de Heer Afzel. Hij heeft mij eten en drinken aangeboden omdat ik zei dat ik ver van mijn huis was. Salaam 3alaikom

  29 oktober 2012 11:06 Abu Mohammad
 2. Vandaag heb ik voor het eerst kennis gemaakt met jullie programma en ik vond het leuk! Ik zou willen dat heel Nederland eens keek, dan word men misschien weer wat toleranter. Ga zo door!

  14 oktober 2012 11:02 Tessa
 3. Het idee is echt fantastisch! Ik heb alle afleveringen bekeken en vaak ook echt genoten!

  Ik begrijp ook dat de presentatoren de humor erin willen houden, maar ik moet zeggen dat dat niet altijd goed lukt. Vooral bij de dames Samira en Asmaa, zie bijv. chick -> check grap van Asmaa in Zaandam. Ook de manier waarop Samira haar had gekleed, is niet helemaal netjes. Zie bijv. bezoek Fatih moskee in Amsterdam.

  En dan die gedwongen handschud-acties. Je kunt gewoon aan de gezichten van vele imams/bestuursleden zien, dat ze het eigenlijk niet op prijs stellen.

  Goed. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben. Zowel positief als negatief feedback. Mooier kan ik het niet maken!

  19 juli 2012 07:51 Hakan
 4. Ik snap echt niet waarom ze Samira in het progamma hadden gezet. 1 aflevering gekeken en ik irriteerde me mateloos aan haar. Zeker een bezuiniging van het NTR ontsla haar en zet Asmaa weer in het Programma. Sorry Samira presenteren is niet voor je weggelegd. Zoek een andere beroep

  31 mei 2012 06:50 Zohra
 5. Salam-o-Aliakum.
  MashaAllah mooi programmas. veel succes met deze serie.Best wensen.
  Ya-- ☀الله☀-- purify our hearts,
  Ya-- ☀الله☀-- purify our intentions,
  Ya-- ☀الله☀-- purify our lives,
  Ya-- ☀الله☀-- purify our wealth,
  Ya-- ☀الله☀-- purify our worship,
  Ya--☀الله☀--zuiveren ons hart, Ya--☀الله☀--zuiveren onze bedoelingen, Ya--☀الله☀--zuiveren van ons leven, Ya--☀الله☀--zuiveren van onze rijkdom, Ya--☀الله☀--onze aanbidding, zuiveren

  20 april 2012 22:32 swatiking
 6. Hallo mooie website nog

  11 maart 2012 21:55 Ikke
 7. hoi
  Waarom is Esmaa er niet meer bij?
  Ze deed het op een of ander manier erg goed,maar ok ik ga nu de volgende afleveringen volgen kan ik zien wat ze niet goed deed volgens regie

  27 februari 2012 08:23 ali acar
 8. ik hoorde dat esmaa het 3de seizoen niet mag doen,als dat zo is kijk ik niet meer,want haar manier van presenteren en intervieuwen is echt echt goed en leuk om naar tekijken en ik zou niemand anders weten die het voor dit progamma beter zou doen.hoop dat de ntr weet wat ze aan het doen zijn

  26 januari 2012 20:55 Shaheed de bekeerling
 9. Leuk programma. Zo zie je maar weer hoe divers moslims zijn en dat de locatie niet uit hoeft te maken om je geloof te beleven. Niet alleen de Turken en Marokkanen maar ook de Bosniërs, Indonesiërs, Molukkers, Surinamers en Nederlanders zijn vertegenwoordigd.
  Die ene aflevering van Eindhoven vond ik dat die vent teveel praatte om maar te laten zien waarom dat een topmoskee is. Bleek dat de bidstrepen niet helemaal klopten...de bidrichting is op de eerste plaats toch het belangrijkste in de moskee denk ik zo. Maar daar zei hij niets over. Maar snel ff de montageruimte laten zien. En de vrouwenkant lieten ze nauwelijks zien??? Deed mij eerder voorkomen als een clubhuis van die stichting WAQF met dat grote spandoek in de gebedsruimte.

  30 november 2011 22:48 Sjaak
 10. ik mis het altaar.

  11 november 2011 00:21 Fatima
 11. salaam alaikum wrwb,

  Wat een geweldig progamma mashallah.
  Heb genoten van de uitzending in Masjid Kabier in Amsterdam oost.
  Het liefst zou ik zien dat Esmaa alle bezoeken aflegt,want zij doet het zo enorm leuk en spontaan.Hoop dat jullie nog een keer komen in de nieuwe moskee in slotervaart N.L de Slotervaart moskee.Een prachtig nieuw ingerichte moskee en de preek is in het nederlands en ze hebben een nederlandse bibliotheek.Hoop dat jullie terug komen met een nieuw seizoen inshallah.

  Djazak allah

  5 november 2011 22:29 Shaheed de bekeerling
 12. Hallo,

  Leuk programma. Ik heb met veel interesse via jullie programma een kijkje kunnen nemen in een moskee. Maar toen het gesprek met de Imam kwam werd dit niet vertaald en ik heb dus geen idee wat hij verteld heeft. Jammer, want hier was ik nou net zo benieuwd naar.
  Succes met het programma en ik hoop dat het programma in de toekomst door iedereen begrepen kan worden.

  30 oktober 2011 11:47 Judith
 13. As Salaamou Alaykoum,
  inchAllah verkeren jullie in goede staat van gezondheid, Imaan en Taqwa..

  Ik heb inchaAllah een vraag, namelijk:
  Wordt de uitzending van de Moskee in Groningen ook nog uitgezonden? Het is nu 2 weken geleden en vroeg mij dus af, of hij nog op de buis komt.

  Leuk programma verder! Moge Allah de juiste intenties doen belonen met al Firdauws Amien!

  Wasalaam, Noureddine

  18 oktober 2011 12:31 Jeffrey (Noureddine)
 14. Extremely great content. I actually basically became aware of your blog site and desired to tell you that I've quite liked looking through your blog and reports. Nonetheless I’ll be following your feed and I hope to browse your blog again.

  27 september 2011 11:21 CV
 15. I agree with your NTR | Mijn moskee is top » Gastenboek, superb post.

  25 september 2011 21:49 farmville cheats
 16. Rather good posting. I just stumbled upon your web site and wanted to declare that I have seriously enjoyed analyzing your blog and discussions. Anyway I’ll be subscribing your feed and I hope to read your blog again.

  23 september 2011 15:48 Gaylord Prigg
 17. Magnificent goods from you, man. NTR | Mijn moskee is top » Gastenboek I've understand your stuff previous to and you are just extremely magnificent. I actually like what you've acquired here, really like what you're stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I can't wait to read much more from you. This is really a tremendous NTR | Mijn moskee is top » Gastenboek informations.

  22 september 2011 22:12 Free Makeup Samples
 18. I agree with your NTR | Mijn moskee is top » Gastenboek, great post.

 19. Thanks for tris interesting article! I found it very interesting. You really make it seem so easy with your presentation.

  13 september 2011 06:27 buy trazodone online
 20. Thanks for tris interesting information! I found it very useful =)

  5 september 2011 01:09 seroquel
 21. "This article actually answered my problem, thanks a lot!"

  30 augustus 2011 21:24 topamax
 22. Zo heb je géén aflevering gezien, en zo zie je alle afleveringen achter elkaar. En heb zelfs nog energie om laat in de nacht de website te bezoeken en oprecht grote waardering te uiten over dit zeer luchtig en leerzaam programma. NTR heeft z'n zendtijd voor mij wel verdiend 🙂 Well done!

  21 juli 2011 00:08 Sahil
 23. Vandaag pas gelezen over deze uitzendingen, heel interessant en vast een eye-opener voor velen. Wat mij opvalt is dat er nergens gesproken wordt over het wel- of niet toegankelijk zijn van een moskee voor mensen met een handicap. Ook niet bij de nieuw gebouwde moskeeën. Ik vind ook nergens informatie over de toegankelijkheid van een moskee voor gehandicapten, is er een site waar die info te vinden is voor Nederlandse moskeeën? En ik kom graag in contact met mensen die ook met dit onderwerp bezig zijn. Bij voorbaat dank.

  17 juli 2011 09:53 Els de Vries
 24. Assalaam ou 3alaikoum,

  Ik heb gister alle 5 afleveringen achter elkaar bekeken. Echt een top programma!

  Bezoek eens de moskee masdjied as salaam in Leeuwarden.

  14 juli 2011 13:15 Naima
 25. Leuk Leerzaam en een eye opener

  12 juli 2011 19:33 Ellen
 26. Dat was nog eens een leuke veelzijdige uitzending! Heb genoten. Hartstikke goed gedaan!
  Op naar de volgende uitzending!

  2 juli 2011 22:34 Mina
 27. Salaaamailaikum,

  er is een moskee in Zoetermeer die net uitgebreid is. Alhamdullilah daar komen altijd heel veel mensen terwijl Zoetermeer een best klein stadje is. Voor de uitbreiding moesten wij zelfs op de straat gaan bidden tijdens vrijdag gebeden. Misschien een idee om de gerenoveerde moskee te bezoeken? 😉

  De moskee is in Meerzicht in Zoetermeer en het is een Marokkaans moskee

  Salaam alaikum

  2 juli 2011 16:37 Shayan
 28. Leuk dit joh! Keep up the good work en moge Allah swt iedereens wensen laten uitkomen.. M3a salama!

  2 juli 2011 15:47 Naoual
 29. Wederom een verassend leuke uitzending! Wanneer is Veghel aan de beurt? Moskee Anour! zeer klein maar FIJN

  2 juli 2011 11:10 Ibetihal
 30. Superleuk programma!

  Ga zo door!

  2 juli 2011 10:30 Naz
 31. Leuke programma,,heel interessant,, kan niet wachten tot de volgende x

  2 juli 2011 10:25 Soumia
 32. SUPER programma ! veel succes er mee

  2 juli 2011 10:16 Nadia
 33. Super leuke serie !
  Dit programma trekt veel kijkers !
  Succes, Moge Allah swt jullie helpen.

  2 juli 2011 10:05 Manar
 34. Hallo mensen achter de schermen ik wil mijn respect via de de gastenboek aan jullie geven omdat het een heele leuke programma is geworden ik ben sinds 2002 mashallah moslim en ik weet hoe moeilijk sommigen moskee kunnen zijn als het op dit soort zaken aan komt. heel goed gedaan en een extra respect voor jullie broeders ga zo door allemaal ik ga kijken naar de volgende aflevering

  30 juni 2011 10:18 Igor
 35. De in de Surinaams/Hindoestaanse moskee aflevering, vond ik 1 ding niet kloppen, als je je wou aansluiten tot de moskee bestuur keken ze naar je stroming zij waren Soenniet Hanifi, zo deden zij een onderzoek met referenties, vond t zelf discriminerend! En wij zo laten zien aan heel de wereld dat we 1 zijn, we zijn onderverdeeld onder elkaar, jammer genoeg!Vind t allemaal een pot nat, Soennieten, Sjieten en alle andere gedoe, net of er stromingen waren in de tijd van de Profeet. Gewoon kijken naar de Kor'an en vanuit de Kor'an praktiseren. We schieten allemaal dood, hoort een moslim zo met zijn broeders/zusters om te gaan, waar gaat dit allemaal over, kom op zeg!

  27 juni 2011 16:03 V. Demir
 36. Fantastisch programma. Het biedt de mogelijk aan iedereen om op een leuke/luchtige manier een kijkje te nemen achter de deuren van de moskee. Onze moskee in Ridderkerk is TOP, maar jullie programma is ook TOP! Slm.

  23 juni 2011 16:17 Rafly
 37. prachtige afleveringen esmaa en umar brengen het goed over elke keer vindt ik het weer jammer dat het maar zo kort is . ik hoop dat jullie nog heel veel afleveringen zullen maken,want tenslotte zijn er genoeg moskeeen in nederland

  23 juni 2011 12:45 Ajoeb En Wahida Idoe
 38. De in de Surinaams/Hindoestaanse moskee aflevering, vond ik 1 ding niet kloppen, als je je wou aansluiten tot de moskee bestuur keken ze naar je stroming zij waren Soenniet Hanifi, zo deden zij een onderzoek met referenties, vond t zelf discriminerend! En wij zo laten zien aan heel de wereld dat we 1 zijn, we zijn onderverdeeld onder elkaar, jammer genoeg!

  23 juni 2011 10:18 Vahdeddin Demir
 39. Alhamdulillah, Moskee Bait Al Rahmaan te Ridderkerk is een Top Moskee! Wat een leuke uitzending was dit. Ben trots op mijn schoonzus Djannah, zij heeft een mooi en duidelijk verhaal neergezet hoe de Moskee tot stand is gekomen. En Esmaa, je hebt een mooie duet gezongen met mijn schoonvader, zo grappig om dit te zien!

  22 juni 2011 15:20 Aniesa
 40. Leuk dat jullie moskee Eindhoven (Alfourqaan) hebben gefilmd maar wat werkelijk nergens op slaat is dat jullie een klein stukje van de vrouwenkant hebben laten zien. Waar bidden wij? Naast de diepvries? Ik neem aan van niet. Waar zitten wij? Naast de diepvries? Ik neem aan van niet. Waar volgende de kinderen les? Naast de diepvries? Ik neem aan van niet.
  Leuk en aardig dat jullie naar deze moskee zijn gekomen om te filmen, maar als je het doet Umar doe het dan goed. Want jullie (een vrouw) hebben uren bij de vrouwenkant gestaan en dat is het enigste wat jullie konden filmen?

  Voor de mensen die denken dat de vrouwenkant zo klein is, dat is niet zo. Wij hebben een grote ruimte. 🙂

  21 juni 2011 09:05 C.
 41. Ik heb mij ongeveer een half jaar geleden bekeerd tot de islam, helaas wordt in alle moskeeën in mijn omgeving uitsluitend arabisch gesproken en dat beheers ik nog niet. Weet iemand een moskee voor mij waar Nederlands de voertaal is?

  20 juni 2011 19:06 Jan-Willem
 42. Die moskee ding in bijlmer is ook nice hoor, je weet soms als wij binnen willen voor die water drinken mag gewoon.
  De baas zegt moslims mogen elk volk, dat is echt waar mimang
  Bless

  20 juni 2011 13:02 jayjay
 43. Nou eerlijk is eerlijk...het is inderdaad geweldig..*hahahah simpel maar echt,
  Geweldig. Groetjes! Tot de volgende

  20 juni 2011 12:52 Latifa
 44. Leuke Programma!
  dit programma trekt vast veel kijkers!!

  19 juni 2011 21:20 Sophie
 45. Mooi programma waarin we worden meegenomen in wat er zoal in moskeeën gebeurt. Hopelijk zien sommige mensen nu ook in dat er geen gevaar in schuilt en accepteert men dat dit bij onze multiculturele samenleving hoort.

  19 juni 2011 12:17 Bahtiyar
 46. Wat een sympathieke presentatoren in een met humor gepresenteerd beeld van de binnenkant van een voor veel mensen onzichtbare wereld! Heb met plezier en bewondering zitten kijken. Proficiat!

  19 juni 2011 11:03 Rik
 47. Nou, als puur arische hollander 🙂 zeg ik petje af voor de programma makers! dit is Nederland en achter de moskee duren schuilt geen jungle, maar beschaafde mensen die hun geloof uitoefenen! goed om te zien! tot zondag ( ik gaat niet naar de kerk)

  15 juni 2011 08:54 van Hal
 48. Salam aleikum,

  Meneer de imam, ik heb een vraag. In welke moskeeen word er Nederlands gesproken? Heeft u enig idee?

  Aleikum salam.

  Bashir, Apeldoorn

  13 juni 2011 13:22 Bashir
 49. Assalamualaykum!
  Ik heb beide afleveringen met plezier bekeken en heb zelfs moeten lachen. Ik vindt de humor van de presentatoren echt tof! Eindelijk is er een programma over zoals deze op de nederlandse tv. Het geeft toch een beter beeld van de Islam. Het is informatief en leuk om te zien. Zoals eerder al is gezegd dit hebben we echt nodig in onze maatschappij. Ik ben erg blij met dit programma. Keep up the good work!

  Walaykumsalaam

  12 juni 2011 21:32 Leyla
 50. Dit is een geweldige programma niet alleen voor moslims maar ook voor mensen met intresse in de moskee kan niet wachten op jullie volgende aflevering en hoop dat er nog velen zullen volgen.

  12 juni 2011 21:26 youssef
 51. Met gemengde gevoelens heb ik gekeken naar onze TOP moskee in Eindhoven (waar ik super trots op ben), het is ontzettend jammer dat er zo weinig oftewel HELEMAAL NIETS van de vrouwenkant is laten zien,een stukje van de wasruimte waar de voorkant helemaal niet van is laten zien (toilet en wasbakken) nu lijkt het alsof de vrouwenkant geen wc heeft maar een opslagruimte is, er is in onze mooie gang gefilmd maar ik zie een dooie diepvries en mini stukje gang, en onze gebedsruimte daar zie ik niets van terug en onze Arakanoel Islaam muur! Waar is die gebleven? Aan die kant hebben jullie alles kunnen filmen. Ik weet dat er weinig tijd is om uit te zenden maar doe het dan ook goed!

  Een teleurgestelde bezoeksterdie graag had gezien dat de vrouwenkant ook een mooie plekje had gekregen in jullie reportage...

  11 juni 2011 21:09 seehem
 52. Assalamu aleykom broeders en zusters,

  Ik heb de 1e aflevering net gezien. Het wordt heel leuk gebracht. Wel mis ik wat meer informatie over wat islam nou is, het bidden, de functie van zakaat etc. Ik denk dat niet-moslims dan een beter beeld zouden krijgen van de islam.
  Verder vind ik het een top-initiatief. Ga zo door.

  10 juni 2011 21:39 Ferdinand
 53. Ik wist niet dat Marokanen van de 1e generatie zo vrij voor de camera willen verschijnen. Ik denk dat er ook een gezonde concurrentiestrijd zal ontstaan bij de moskeeen qua de wasruimtes etc etc. Ik ben benieuwd wat er nog komen gaat!

  9 juni 2011 12:47 Majdouline
 54. Eindelijk een programma waarin duidelijk wordt voor andere wat er binnen de moskee afspeelt. Ik vond het ook prachtig om te zien dat er lezingen worden gehouden tegen terrorisme. Nooit geweten dat deze werden gehouden! Hopelijk trekt dit ook een hoop niet moslims-kijkers. Nog een hoop moskeeen te gaan, de echte TOPPER staat natuurlijk in VEGHEL! Keep up the good job!

  9 juni 2011 12:41 Ibetihal
 55. Knap hoor dat jullie moskeeën bereid hebben gevonden om mee te werken!

  8 juni 2011 16:02 Nordane
 56. MAASHA ALLAH

  8 juni 2011 14:06 Farid
 57. As-salamu alaykum,
  Leuk initiatief, ik kijk in elk geval reeds uit naar de volgende aflevering. Hopelijk kijken oon veel niet moslims, zo ziet men eens de binnenkant van een moskee en wat daar gebeurd.
  Hafizak Allah.

 58. leuk programma.
  keep up the good work!

  8 juni 2011 11:16 Keltje
 59. ze moeten naar maastricht kome ouwe

  8 juni 2011 11:11 khalid
 60. een zeer intressante aflevering..Can't wait to see more!

  8 juni 2011 11:02 soe
 61. Heel leuk om te zien dit!
  Ben benieuwd naar jullie volgende aflevering.
  succes ermee en ga vooral zo door!

  8 juni 2011 10:41 Soukaina
 62. Masha allah om te zien, heel leuke

  8 juni 2011 10:24 Al Ouadi
 63. Assalaamou Alaykoum

  Een leuke programma die echt een speciaal gevoel achterlaat. Eindelijk dat het echte gevoel die wij in de moskee ervaren hierin terugkomt, we herkennen het en dat is leuk. Meestal word in de media enkel het niet leuke punt naar voren gebracht terwijl dat 1 keer op de zoveel gebeurd. Zoals gisteren getoond is toen je gesprek was met die ene blondine die het over griekenland had ofzo..
  Volgende aflevering zal ik ook bekijken..
  Doe zo verder fijn om te zien!
  Groeten

  7 juni 2011 23:43 Ghadija
 64. Veel mensen zijn negatief over de Islam omdat ze er weinig mee te maken hebben, en eigenlijk niet weten wat het precies inhoudt. Onbekend maakt onbemind. Ik hoop van harte dat dit programma bijdraagt aan een beter begrip van de Islam in Nederland. Ieder mens dat door dit programma een beter beeld krijgt van de Islam is meegenomen. Ga zo door!

  7 juni 2011 13:07 Grietje
 65. Leuk om te zien .ik had niet gedacht dat het zo gaat in een moskee! Goed om alle vooroordelen ontkracht te zien.

  6 juni 2011 18:03 Eduard
 66. Dit is een heel gaaf initiatief!!! Top jongens! ik ben zelf alhamdulilah bekeerd en dit stimuleert echt!!! Ben benieuwd hoe de volgende aflevering is gr

  6 juni 2011 17:59 Gabriel/Jibril
 67. Mashallah, heel mooi programma!
  Moge Allah swt jullie belonen voor jullie goede daden!
  Keep it up!!

  6 juni 2011 17:29 Soraya
 68. Top programma, verhelderend! Dit is wat wij nodig hebben in deze maatschappij.

  6 juni 2011 09:20 Omar
 69. Allah ou akbar... Moge allah ons vergeven van al onze daden inchaallah

  6 juni 2011 09:20 Sabria
 70. De eerste aflevering heb ik met plezier bekeken. Ik ben benieuwd naar de volgende afleveringen; mooie televisie.

  6 juni 2011 09:17 Sjaak
 71. Leukk programma!!

  6 juni 2011 09:11 yassine 010
 72. Een top-programma! Kan niet wachten op de volgende aflevering!!

  6 juni 2011 08:35 Bram van West
 73. Hebben jullie dat moskeetje in Enkhuizen gezien ? Gelezen over de aanslag daarop. Wat een aandoenlijk optrekje in hollandse stijl. Ik vind dat top dus ga a.s.a.p. uitvinden wie daar kerken en van welke stroming precies en hoe ze aan het gebouwtje gekomen zijn. Het gebouwtje oogt aan de achterkant als een voormalige paardenstal. Is het gerucht over een sjiitische aanslag verklaarbaar.

  5 juni 2011 18:04 Tulay
 74. waarom moet islam?
  omdat je zo bent opgegroeid.
  dan moet het de waarheid zijn.
  vroeger wist ik ook niet beter.
  maar het is erg moeilijk om weg te gaan.
  ik vind de Bijbel de waarheid geworden.
  want Jezus is echt gekruisigd en heeft mensen genezen en is uit de dood opgestaan.
  Wie ontkent kan niet de levende god.

  4 juni 2011 21:49 Fatima
 75. Salaan Aleikum allemaal. Wat een ontzettend leuk initiatief dit programma! Ik hoop dat het inchallah echt door iedereen wordt bekeken, met name ook door niet-Moslims. Het is anno nu absoluut niet gemakkelijk om als (zichtbaar) Moslim hier te leven en ik hoop echt met heel mijn hart en ziel dat dit soort programma'S veelvuldig worden gemaakt en dat de oogkleppen van velen af zullen vallen. Ik wens jullie heel veel succes met het programma en als het aan mij zou liggen dan zouden Moslims zowiezo een prominentere rol moeten krijgen in de media en onze samenleving (en dan bedoel ik niet de opruiende media zoals De Telegraaf ). Ga zo door en ik hoop op meeeeeer.
  Groetjes, Monique.

  4 juni 2011 18:40 monique
 76. Leuke serie!!
  Mijn man is zelf moslim en ontwikkel een grote intresse in Islam en alles wat daarbij hoort.
  Er heerst een grote onwetendheid bij het moslim geloof en een moskee, leuk om te zien!!

  4 juni 2011 13:20 Astrid
 77. Leestip voor Esma en Umar: http://hoeiboei.blogspot.com/2011/06/mijn-salafistische-moskee-is-top.html

  4 juni 2011 12:47 Hoeiboei
 78. Hoi!
  Naar aanleiding van het programma gisteren (Knevel en Van den Brink) heb ik besloten om als pure Hollander dit programma te kijken. Ik vond het, verrassend, een oprecht interesssant en ook nog eens leuk programma. Heel goed van jullie om zo open te zijn over het geloof en de Moskee, wat veel Nederlanders toch zien als iets indringends. Wat Ineke op het laatst zegt: het ontkerkelijken van de Nederlanders, daar maakt ze toch een goed punt: er is ruimte, waarom zou die niet gevuld mogen worden met een ander geloof? Het wordt tenslotte voor hetzelfde doeleind gebruikt! Ook denk ik dat het laten zien van de verschillende moskees en hoe er gepredikt wordt (love, peace en harmony) goed is.
  Ik wist nooit zo goed hoe ik er over moest denken: wel of niet goed? Vanuit mijzelf ervaarde ik weinig problemen met de Islam. Ik heb lesgegeven op een school waar 80% van de kinderen allochtoon waren. Ze kwamen uit Suriname, Marrokko, Turkijke en zelfs Kenia. Daardoor sta ik wel open voor het multiculturele. Toch word je ook bang gemaakt, omdat ik ook nare dingen met ouders heb meegemaakt.
  Door dit programma zie ik opnieuw in dat je het niet over een kam hoeft te scheren.
  Heel goed van jullie! Ik hoop dat jullie er wat mee bereiken en dat het beeld van de Islam verbeterd wordt.

  Succes!

  4 juni 2011 11:02 Matti
 79. veel succes met deze serie!

  dit zal verruimend en verhelderend gaan werken.
  het wordt hoog tijd dat de nederlandse samenleving
  kennis neemt van haar islamitische medemens.

  salam alice

  3 juni 2011 19:51 alice